Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSeyithanoğlu, Muhammed
dc.contributor.authorÖner-İyidoğan, Yıldız
dc.contributor.authorKoçak, Hikmet
dc.contributor.authorKoçak-Toker, Necla
dc.contributor.authorUysal, Müjdat
dc.date.accessioned2014-07-07T13:44:50Z
dc.date.available2014-07-07T13:44:50Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationSeyithanoglu M,Oner-Iyidoğan Y, Kocak H, Kocak-Toker N, Uysal M. (2012). Yüksek yağlı diyetle beslenen farelerin karaciğerinde trigliserid düzeyleri ve oksidatif stres üzerine enginar yaprağı ekstresinin etkisi. XXIV. Ulusal Biyokimya Kongresi, 25-28 Eylül 2012 Konyaen_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11446/260en_US
dc.descriptionİstanbul Bilim Üniversitesi, Tıp Fakültesi.en_US
dc.description.abstractAlkole bağlı olmayan yağlı karaciğer hastalığı (NAFLD) yaygın sağlık problemlerinden biridir. Antioksidan içeriği yüksek olan enginarın yapraklarından elde edilen ekstrenin (EYE) karaciğeri koruyucu etkisi olduğu bilinmektedir. Çalışmamızın amacı yüksek yağlı diyetle (YYD) beslenen farelerde karaciğer yağlanması ve oksidan-antioksidan denge üzerine EYE’nin etkilerini incelemektir.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherTürk Biyokimya Derneğien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleYüksek yağlı diyetle beslenen farelerin karaciğerinde trigliserid düzeyleri ve oksidatif stres üzerine enginar yaprağı ekstresinin etkisien_US
dc.title.alternativeThe effect of artichoke leaf extract on hepatic triglyceride levels and oxidative stress in mice fed on high-fat dieten_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.departmentDBÜ, Tıp Fakültesien_US
dc.contributor.authorIDTR167867en_US
dc.contributor.authorIDTR41505en_US
dc.contributor.authorIDTR31001en_US
dc.contributor.authorIDTR4852en_US
dc.contributor.authorIDTR126182en_US
dc.relation.publicationcategoryBelirsizen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster