dc.contributor.author | Seyithanoğlu, Muhammed | |
dc.contributor.author | Öner-İyidoğan, Yıldız | |
dc.contributor.author | Koçak, Hikmet | |
dc.contributor.author | Koçak-Toker, Necla | |
dc.contributor.author | Uysal, Müjdat | |
dc.date.accessioned | 2014-07-17T08:04:18Z | |
dc.date.available | 2014-07-17T08:04:18Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Seyithanoglu M, Oner-Iyidogan Y, Kocak H, Koçak-Toker N, Uysal M. (2012). Deneysel obezite niodelinde oral curcumin uygulamasının karaciğer trigliserid düzeyleri ve oksidatif stres üzerine etkisi. XII. Ulusal Klinik Biyokimya Kongresi. 12 - 15 Nisan 2012, Marmaris | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11446/317 | en_US |
dc.description | İstanbul Bilim Üniversitesi, Tıp Fakültesi. | en_US |
dc.description.abstract | Amaç: Gelişmiş toplumlarda görülme sıklığı artan obezite, metabolik hastalıklara yol açabilen sağlık sorunlarından biridir. Amacımız, yağlı diyetle beslenen sıçanlarda,.köri baharatının bir bileşeni ve tropikal bir bitki ekstresi olan curcuminin; kilo artışı, karaciğer yağlanması ve oksidatif stres üzerine etkisini araştırmaktır. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Türk Klinik Biyokimya Derneği | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Deneysel obezite niodelinde oral curcumin uygulamasının karaciğer trigliserid düzeyleri ve oksidatif stres üzerine etkisi | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.department | DBÜ, Tıp Fakültesi | en_US |
dc.contributor.authorID | TR167867 | en_US |
dc.contributor.authorID | TR41505 | en_US |
dc.contributor.authorID | TR31001 | en_US |
dc.contributor.authorID | TR4852 | en_US |
dc.contributor.authorID | TR126182 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Belirsiz | en_US |